Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD hoezen & drukwerk

DVD Hoezen & Drukwerk

Wanneer je bij Replifact Media je DVD laat maken kunnen we ook de DVD bedrukken, de DVD hoezen maken en het DVD boekje drukken, zodat jouw DVD de uitstraling krijgt die perfect aansluit bij jouw wensen.

De meest gekozen DVD hoes is een zwarte plastic DVD box, waarbij we achter de transparante kunststof omslag een full colour bedrukte cover plaatsen. Ook kunnen we DVD’s in een kartonnen wallet verpakken. Wil jij DVD hoezen met een luxere uitstraling, dan adviseren we een kartonnen twee-luik of drie-luik.

We hebben veel mooie verpakkingen beschikbaar, zowel in kunststof als in karton. Bekijk ons portfolio met voorbeelden van het drukwerk en de DVD hoezen die wij voor andere klanten hebben gemaakt.

Welke verpakking je ook kiest, wij helpen je graag met de benodigde templates, praktische tips en ondersteuning bij het kiezen van de best passende verpakkingen en het mooiste drukwerk.

We gaan met jouw drukwerk aan de slag!
Replifact heeft een eigen digitale papierdrukkerij. We drukken onder andere cd en dvd hoezen, posters, brochures en flyers op A5, A4 en A3 formaat en in elke gewenste oplage. Flyers, leaflets, dvd hoezen, kaarten & posters, de keuze is reuze. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Handling, sealen en fulfilment

Snel en vakkundig, zowel machinaal als handverpakking

Bij Replifact verwerken we alles ‘in huis’:

  • DVD hoezen voor DVD boxen
  • Wallets en digipacks
  • Complete collectorsboxen met DVD’s, CD’s en CD hoezen
  • Bijbehorende boeken

Ook het toevoegen van gadgets, merchandise en downloadcards kan op onze verpakkingsafdeling efficiënt en netjes worden verzorgd. Kortom, bij Replifact ontzorgen we je compleet.