Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD hoezen & drukwerk

DVD Hoezen & Drukwerk

Wanneer je bij Replifact Media je DVD laat maken kunnen we ook de DVD bedrukken, de DVD hoes maken en het DVD boekje drukken, zodat jouw DVD de uitstraling krijgt die perfect aansluit bij jouw wensen.

De meest gekozen DVD hoes is een zwart plastic DVD box, waarbij we achter de transparante kunststof omslag een full colour bedrukte cover plaatsen.

Maar je kunt de DVD ook in een kartonnen wallet verpakken.

Wil je dat we een DVD cover maken met een luxere uitstraling, dan adviseren we een kartonnen twee-luik, of drie-luik.

Kortom we hebben veel mooie verpakkingen beschikbaar, zowel in kunststof als in karton. Bekijk onze portfolio met voorbeelden van het drukwerk en de verpakkingen die we geleverd hebben.

Welke verpakking je ook kiest, wij zijn je daarbij graag behulpzaam met de benodigde templates, praktische tips en ondersteuning bij het kiezen van de best passende verpakkingen en het mooiste drukwerk.

Jouw drukwerk maken we ook graag
Flyers, leaflets, kaarten & posters Replifact heeft een eigen digitale papierdrukkerij. We drukken onder andere posters, brochures en flyers op A5, A4 en A3 formaat. Dat kan in elke gewenste oplage

Handling, sealen en fulfilment

Snel en vakkundig, zowel machinaal als handverpakking

Van DVD box, wallet, digipack tot een complete collectors box met DVD’s, CD’s, en boeken erbij, alles kan ‘in huis’ verwerkt worden.

Ook het toevoegen van gadgets, merchandise en downloadcards kan op onze verpakkingsafdeling efficient en netjes worden verzorgd.