Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

USB stick bedrukken

USB stick bedrukken

USB stick bedrukken is niet alleen interessant voor bedrijven. Ook steeds meer bands en solo artiesten kiezen ervoor om hun albums behalve op CD, ook op Vinyl en USB stick uit te brengen. Laat Replifact dan je USB stick bedrukken!

Het is bij Replifact mogelijk om USB sticks te maken geheel in de huisstijl van je bedrijf of band. USB sticks maken we in elk gewenst model, inclusief het personaliseren van de USB stick door bedrukken met logo.

USB stick bedrukken en dupliceren kan in grote volumes, maar ook voor kleine oplage kan je bij ons terecht. We leveren USB sticks van kunststof, van hout, van metaal, of  in een combinatie van materialen.

USB stick bedrukken bij Replifact!

Je kunt de USB sticks geheel personaliseren naar eigen wens, bijvoorbeeld een USB stick met eigen bedrijfslogo/bandlogo of USB sticks in eigen kleuren, speciale vorm of van een bijzonder materiaal.

USB stick personaliseren

Behalve bedrukken met een logo of tekst, kan je de USB stick verder personaliseren naar eigen wens door de houder van de USB in de eigen PMS kleur te laten maken, of zelfs een eigen uitvoering/vorm te laten maken. Zo leveren we USB sticks van kunststof, van hout, van metaal, of zelfs in een combinatie van materialen.

Bij USB stick bedrukken in kleine oplage is het voordeliger om te kiezen voor een USB stick uit ons vaste assortiment uit voorraad leverbare USB sticks, ook hierin hebben we een ruime keuze! Ook deze USB sticks kunnen we bedrukken met een logo of tekst naar eigen wens.

Uiteraard verzorgen we ook de dataduplicatie op je USB.

Alle USB sticks zijn verkrijgbaar in verschillende geheugen-uitvoeringen van 64 MB t/m 32 GB.

USB stick bedrukken voor bedrijven en particulieren.

Nieuwsgierig?

Interesse in een mooie USB stick met voor een bedrijfspresentatie, een handleiding, je portfolio of als relatiegeschenk? Of wat dacht je van je allernieuwste album op USB?

Bij Replifact kunnen we je USB helemaal naar eigen wens maken, inclusief logo-bedrukking in 1 kleur of full colour gedrukt op de stick.

USB stick bedrukken? Replifact bellen: 0497 64 55 25

Onze USB’s hebben dezelfde professionele kwaliteit als je van onze CD’s en DVD’s gewend bent, kortom, bij Replifact ban je verzekerd van top kwaliteit en een betrouwbare levering.

Kijk in onze portfolio naar onze recente USB producties, of vraag vrijblijvende een USB offerte aan.