DVD dupliceren bij Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD dupliceren

Ook voor DVD dupliceren is Replifact Media het adres.

DVD dupliceren voor kleine oplages

Een DVD dupliceren of DVD kopiëren is vooral interessant bij kleine oplages. Bij oplages van 1 tot 100 stuks kopiëren we het materiaal voor je DVD op professionele recordable discs, die we vervolgens bedrukken en voor je verpakken. Of het nu gaat om muziek, data of beeldmateriaal, we kunnen het allemaal dupliceren naar een DVD-R.

DVD dupliceren voor kleine oplages

DVD persen is pas vanaf 100 stuks prijstechnisch interessant, maar voor kleinere oplages is een DVD dupliceren een prima optie. Bij het dupliceren van een DVD branden of kopiëren we de film op professionele recordable discs. Dat is bij kleine oplages goedkoper dan bij DVD’s persen, omdat we hierbij geen glasmasters nodig hebben.

Op een gewone DVD Recordable kunnen we tot 4,7 gb aan materiaal branden. Heb je meer data, dan gebruiken we double layer discs, hierop past tot 8,4GB aan data.

Bedrukking bij DVD dupliceren

Bij het dupliceren van de DVD kunnen we ook een bedrukking op de DVD aanbrengen. Afhankelijk van de opdruk die je wilt, kan je kiezen voor een bedrukkingsmethode die daar het beste bij past. Replifact maakt gebruik van de volgende methoden: zeefdruk, offsetdruk of digitale print. Zo ben je verzekerd van de mooiste opdruk op jouw DVD’s. Deze bedrukking doen we op dezelfde machines waar we ook geperste DVD’s mee bedrukken, dus professionele kwaliteit!

We kiezen meestal voor een digitale print met eventueel een finish van blanke lak ter bescherming van de opdruk, bij een duplicatie van een kleine oplage. Vanzelfsprekend heb je ook bij kleine oplages de keuze uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk. Kijk hiervoor gerust eens bij DVD hoezen en drukwerk.

Professionele partij voor DVD dupliceren

De DVD perserij van Replifact heeft meer dan 20 jaar ervaring met het persen, dupliceren en maken van DVD’s. Bij Replifact ben je verzekerd van de beste service en een uitstekende kwaliteit. Of je nu een DVD dupliceren wilt in grote of kleine oplages, wij staan graag voor je klaar!

Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op of vraag een offerte aan met de prijzen voor DVD dupliceren.