Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD dupliceren

Ook voor DVD dupliceren is Replifact Media het adres.

DVD duplicatie of DVD kopiëren is vooral interessant bij kleine oplage

Bij oplages van 1 tot 100 stuks kopiëren we het materiaal voor je DVD (muziek/data/beeldmateriaal) op professionele recordable discs (CD-R & DVD-R), die we vervolgens bedrukken en voor je verpakken.

DVD persen is pas vanaf 100 stuks prijstechnisch interessant, maar voor kleinere oplages is een DVD dupliceren een prima optie. Bij DVD duplicatie branden/kopiëren we de film op professionele recordable discs, dat is bij kleine oplages goedkoper dan persen omdat we hierbij geen glasmasters nodig hebben.

Op een gewone DVD Recordable kunnen we tot 4,7 gb aan materiaal branden. Heb je meer data, dan gebruiken we double layer discs, hierop past tot 8,4GB aan data.

Bij het dupliceren van de DVD kunnen we ook een bedrukking op de DVD aanbrengen. Afhankelijk van de opdruk die je wilt, kan je kiezen voor een bedrukkingsmethode die daar het beste bij past (zeefdruk, offsetdruk of digitale print). Deze bedrukking doen we op dezelfde machines waar we ook geperste DVD’s mee bedrukken, dus professionele kwaliteit!

Voor de kleinere oplages kiezen we meestal voor een digitale print, eventueel met een finish van blanke lak ter bescherming van de opdruk.

Ook met deze kleine oplages heb je vanzelfsprekend de keuze uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk. Kijk hiervoor gerust eens bij DVD hoezen en drukwerk.

 

Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op of vraag een offerte aan met DVD dupliceren prijzen