Professionele DVD Perserij Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD perserij Replifact

DVD persen bij een professionele DVD perserij

Al 20 jaar experts in het DVD persen

Professioneel DVD persen in Nederland? Dan ben je bij de DVD perserij van Replifact aan het juiste adres. Wij drukken je DVD-5 of DVD-9 in onze eigen DVD perserij in Bladel. DVD persen in digipack, DVD box of in een mooie DVD hoes? Het kan allemaal. Bij Replifact wordt elke DVD ‘in-house’ geperst, bedrukt en verpakt. Alles op één adres in onze eigen DVD perserij!

We kunnen DVD’s maken in kleine oplage, al vanaf 100 stuks worden je DVD’s geperst in onze eigen DVD perserij. Voor kleinere oplages is het prijstechnisch interessanter om de DVD te dupliceren op professionele DVD-R.

 

DVD persen van A tot Z bij Replifact

We verzorgen het DVD persen vanaf glasmastering tot en met het compleet verpakte product, vanaf 100 stuks in elke gewenste oplage. Dat doen wij in onze eigen DVD perserij al 20 jaar lang. In de DVD fabriek hebben we alles in huis om van de grondstof polycarbonaat jouw DVD’s te persen. Om vervolgens de DVD te bedrukken, te verpakken en cellofaneren. Het complete pakket uit vanuit de DVD perserij in Bladel.

Het vakkundige team van Replifact staat garant voor kwaliteit, een uitstekende service en een prettige begeleiding van jouw DVD productie.

DVD Efteling uit DVD perserij Replifact
Je bent van harte welkom in de DVD perserij!
Kom gerust eens naar Bladel voor een korte rondleiding. Het is toch hartstikke leuk om met eigen ogen te zien hoe het DVD persen in zijn werk gaat? Wij laten het je graag zien in onze DVD perserij. Neem contact op voor een bezoekje aan de perserij.

DVD persen bij Replifact

Maak gebruik van onze expertise en laat bij Replifact je DVD persen. Wij verzekeren je van DVD’s van topkwaliteit en een goede service. Hier staat onze DVD perserij dan ook om bekend. Hoe gaat het in zijn werk? Volg onderstaand stappenplan en wij gaan voor je aan de slag.

  1. Stuur de film(s) die je graag op DVD wilt laten persen of branden naar ons op.
    Over het algemeen zijn dit grote bestanden en niet geschikt om via mail te versturen. Je kunt de bestanden bij ons aanleveren via de post, door een exemplaar naar Replifact te sturen van de te dupliceren DVD of de DVD die je wilt laten persen. Je kunt de film ook via een image bestand (nero nrg-image of iso-bestand) aanleveren of via een Video-TS map. Kom je er zelf niet uit en wil je hulp bij het aanleveren van jouw bestanden, neem gerust contact met ons op.
  2. Lever het ontwerp van de DVD opdruk en verpakking aan. 
    Download de DVD templates voor de DVD verpakkingen en bedrukkingen, zodat jij precies weet waar jouw ontwerp aan moet voldoen en hoe je dit dient aan te leveren. Niet alle templates staan op de site, neem gerust contact op als het gewenste template er niet bij staat. De bestanden voor het artwork kun je vervolgens via een WeTransfer bestand of per mail naar ons versturen.
  3. De DVD perserij wordt aan het werk gezet.
    Nadat je een opdrachtbevestiging ontvangen hebt, zetten wij onze machines aan het werk om jouw DVD te persen. Heb je specifieke wensen of nog een aantal vragen? Bel of mail ons gerust, wij staan graag voor je klaar.

Voor elke klant een passend pakket

We persen DVD’s voor filmstudio’s, bedrijven, uitgeverijen en artiestenmanagement bureaus. Maar we werken ook veel voor onafhankelijke filmers, musici en individuele artiesten die hun werk onder een eigen label uitbrengen. Replifact is dé DVD perserij voor iedereen die zijn werk op professionele DVD wil uitbrengen. Het artwork en een mooie verpakking wordt niet vergeten, ook dat wordt tot in de puntjes verzorgd.

Met ons flexibele team en uitgebreide machinepark kunnen we opdrachten met grote aantallen DVD’s op korte termijn realiseren, maar ook kleinere opdrachten persen, bedrukken en verpakken we graag en snel. Spoedopdrachten kunnen we zelfs al binnen 24 uur leveren.

De DVD perserij gaat graag voor je aan de slag, dus bel ons 0497 64 55 25 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw professionele DVD’s.