Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD perserij Replifact

DVD persen bij een professionele DVD perserij

Al 20 jaar professionele DVD’s “Made in Holland”

Wil je professioneel DVD laten persen in Nederland? Dan ben je bij DVD perserij Replifact aan het juiste adres. Wij drukken je DVD-5 of DVD-9 in onze eigen perserij in Bladel (NL). DVD persen in digipack, DVD box of in een mooie DVD hoes? Alle DVD’s worden bij Replifact Media ‘in-house’ geperst, bedrukt en verpakt, dus alles op 1 adres in onze eigen DVD perserij!

We kunnen DVD persen in kleine oplage, al vanaf 100 stuks worden je DVD’s geperst in onze eigen DVD perserij in Bladel. Voor kleinere oplages in het prijstechnisch interessanter om de DVD te dupliceren op professionele DVD-R.

We verzorgen het DVD drukken vanaf glasmastering tot en met het compleet verpakte product, vanaf 100 stuks in elke gewenste oplage. Dat doen we al 20 jaar in eigen DVD perserij. In onze DVD fabriek hebben we alles onder één dak, vanaf de polycarbonaat grondstof, het persen van de DVD, het bedrukken van de DVD, tot en met het verpakken en cellofaneren van het complete product.

Met ons vakkundige team staan wij garant voor kwaliteit, een uitstekende service en een prettige begeleiding van je DVD productie.

Replifact DVD’s zijn echt “Made in Holland”.

Je bent van harte welkom!
Kom gerust eens naar Bladel voor een korte rondleiding zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal bij komt kijken als je een DVD wilt laten drukken. We zijn trots op ons werk, dus je bent van harte welkom in onze perserij

Voor elke klant een passend pakket

We persen DVD’s voor B2B bedrijven, filmlabels, uitgeverijen en artiestenmanagement bureaus. Maar we werken ook veel voor onafhankelijke filmers, musici en individuele artiesten die hun werk onder een eigen label uitbrengen. Iedereen die zijn werk op professionele DVD wil uitbrengen, met aandacht voor artwork en een mooie verpakking is bij Replifact aan het juiste adres.

Met ons flexibele team en uitgebreide machinepark kunnen we opdrachten met grote aantallen DVD’s op korte termijn realiseren, maar ook kleinere opdrachten persen, bedrukken en verpakken we graag en snel.

Spoedopdrachten kunnen we binnen 24 uur leveren.

We persen je DVD graag, dus bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.