Professionele DVD Perserij Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

DVD perserij Replifact

DVD persen bij een professionele DVD perserij

Al 20 jaar experts in het DVD persen

Professioneel DVD persen in Nederland? Dan ben je bij de DVD perserij van Replifact aan het juiste adres. Wij drukken je DVD-5 of DVD-9 in onze eigen DVD perserij in Bladel. DVD persen in digipack, DVD box of in een mooie DVD hoes? Het kan allemaal. Bij Replifact wordt elke DVD ‘in-house’ geperst, bedrukt en verpakt. Alles op één adres in onze eigen DVD perserij!

We kunnen DVD’s maken in kleine oplage, al vanaf 100 stuks worden je DVD’s geperst in onze eigen DVD perserij. Voor kleinere oplages is het prijstechnisch interessanter om de DVD te dupliceren op professionele DVD-R.

We verzorgen het DVD persen vanaf glasmastering tot en met het compleet verpakte product, vanaf 100 stuks in elke gewenste oplage. Dat doen wij in onze eigen DVD perserij al 20 jaar lang. In de DVD fabriek hebben we alles in huis om van de grondstof polycarbonaat jouw DVD’s te persen. Om vervolgens de DVD te bedrukken, te verpakken en cellofaneren. Het complete pakket uit vanuit de DVD perserij in Bladel.

Het vakkundige team van Replifact staat garant voor kwaliteit, een uitstekende service en een prettige begeleiding van jouw DVD productie.

DVD Efteling uit DVD perserij Replifact
Je bent van harte welkom in de DVD perserij!
Kom gerust eens naar Bladel voor een korte rondleiding. Het is toch hartstikke leuk om met eigen ogen te zien hoe het DVD persen in zijn werk gaat? Wij laten het je graag zien in onze DVD perserij. Neem contact op voor een bezoekje aan de perserij.

Voor elke klant een passend pakket

We persen DVD’s voor filmstudio’s, bedrijven, uitgeverijen en artiestenmanagement bureaus. Maar we werken ook veel voor onafhankelijke filmers, musici en individuele artiesten die hun werk onder een eigen label uitbrengen. Replifact is dé DVD perserij voor iedereen die zijn werk op professionele DVD wil uitbrengen. Het artwork en een mooie verpakking wordt niet vergeten, ook dat wordt tot in de puntjes verzorgd.

Met ons flexibele team en uitgebreide machinepark kunnen we opdrachten met grote aantallen DVD’s op korte termijn realiseren, maar ook kleinere opdrachten persen, bedrukken en verpakken we graag en snel. Spoedopdrachten kunnen we zelfs al binnen 24 uur leveren.

De DVD perserij gaat graag voor je aan de slag, dus bel ons 0497 64 55 25 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw professionele DVD’s.