CD persen CD perserij DVD maken Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD perserij Replifact

Bij onze professionele CD perserij jouw CD persen

Al 20 jaar professionele CD’s “Made in Holland”

Wil je professioneel CD laten persen in Nederland? Dan ben je bij CD perserij Replifact aan het juiste adres. Wij persen je CD single, CD album of CD ROM in onze eigen CD fabriek in Bladel. CD persen in digipack, jewelcase of eenvoudig CD hoesje? Alle CD’s worden bij Replifact Media ‘in-house’ verpakt.

We kunnen CD persen in kleine oplage. In onze CD perserij worden je CD’s al vanaf 100 stuks ‘echt’ geperst. Kleinere oplages dupliceren we op professionele CD-R.

Wij verzorgen het CD persen vanaf glasmastering tot en met het compleet verpakte CD Album, in elke gewenste oplage met een minimum van 100 stuks. Al meer dan 20 jaar persen wij in onze CD perserij in Bladel CD’s. Van de glasmastering, het persen van de CD, het bedrukken van de CD tot en met het verpakken en cellofaneren van de CD. In onze CD fabriek hebben wij het hele productieproces onder één dak.

Ben jij op zoek naar een CD perserij waar kwaliteit, een uitstekende service en persoonlijke begeleiding van jouw CD productie de standaard is? Het vakkundige team van Replifact staat voor je klaar.

CD’s direct van de maker, rechtstreeks uit de CD perserij van Replifact.

 

Meer weten? Bel ons gerust op 0497 64 55 25. Of laat een contactverzoek achter en wij bellen jou.

CD perserij voor grote en kleine oplage

Replifact is dé CD perserij voor iedereen die op professionele wijze muziek wil uitbrengen. Met aandacht voor artwork en een mooie verpakking, want het oog wil ook wat.
We persen CD’s voor bedrijven, platenlabels, muziekuitgeverijen en artiestenmanagement bureaus. Maar we werken ook veel voor onafhankelijke bands, musici en individuele artiesten die hun muziek onder een eigen label uitbrengen. Benieuwd naar het werk van onze CD perserij? Bekijk ons portfolio.

Kortom: Wil jij jouw muziek op professionele wijze uitbrengen waarbij ook aandacht aan de vormgeving wordt besteed? Bij Replifact ben je aan het juiste adres.

De CD perserij beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor wij met gemak grote aantallen CD’s op korte termijn kunnen realiseren. Hetzelfde geldt voor kleinere opdrachten, ook die persen, bedrukken en verpakken we graag en snel.
Spoedopdracht? Geen probleem, binnen 24 uur heeft onze CD perserij jouw opdracht geleverd.

We persen je CD graag, dus bel ons 0497 64 55 25 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kijkje nemen in de CD perserij?

Je bent van harte welkom!

Altijd al eens willen zien hoe CD’s worden geperst? Wij geven je graag een rondleiding in onze CD perserij in Bladel. Kom gerust lang!

Geen tijd voor een bezoekje aan onze CD fabriek? Geen enkel probleem, dan brengen wij de CD perserij toch naar jou. Bekijk hier onze bedrijfsfilm.