Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD perserij Replifact

CD persen bij een professionele CD perserij

Al 20 jaar professionele CD’s “Made in Holland”

Wil je professioneel CD laten persen in Nederland? Dan ben je bij CD perserij Replifact aan het juiste adres. Wij persen je CD single, CD album of CD ROM in onze eigen CD fabriek in Bladel. CD persen in digipack, jewelcase of eenvoudig CD hoesje? Alle CD’s worden bij Replifact Media ‘in-house’ verpakt.

We kunnen CD persen in kleine oplage, al vanaf 100 stuks worden je CD’s ‘echt’ geperst. Kleinere oplages dupliceren we op professionele CD-R

We verzorgen het CD persen vanaf glasmastering tot en met het compleet verpakte CD Album, vanaf 100 stuks in elke gewenste oplage. Dat doen we al 20 jaar in onze CD fabriek in Bladel, waar we het hele productieproces onder één dak hebben, vanaf de glasmastering, het persen van de CD, het bedrukken van de CD, tot en met het verpakken en cellofaneren van de CD.

Met ons vakkundige team staan wij garant voor kwaliteit, een uitstekende service en een prettige, persoonlijke begeleiding van je CD productie.

Replifact CD’s zijn echt “Made in Holland”.

 

Bel of voor meer informatie: 0497 64 55 25

Iedereen die zijn muziek op professionele wijze wil uitbrengen, met aandacht voor artwork en een mooie verpakking is bij Replifact aan het juiste adres.

We persen CD’s voor B2B bedrijven, platenlabels, muziekuitgeverijen en artiestenmanagement bureaus. Maar we werken ook veel voor onafhankelijke bands, musici en individuele artiesten die hun muziek onder een eigen label uitbrengen.

Kortom: Iedereen die zijn muziek op professionele wijze wil uitbrengen, met aandacht voor artwork en een mooie verpakking is bij Replifact aan het juiste adres.

Met ons flexibele team en uitgebreide machinepark kunnen we opdrachten met grote aantallen CD’s op korte termijn realiseren, maar ook kleinere opdrachten persen, bedrukken en verpakken we graag en snel.

Spoedopdrachten kunnen we binnen 24 uur leveren.

We persen je CD graag, dus bel ons 0497 64 55 25 of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Je bent van harte welkom

Kom gerust eens naar Bladel voor een korte rondleiding in onze CD Perserij, zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal bij komt kijken als je een CD wilt laten drukken.

We zijn trots op ons werk, dus je bent van harte welkom in onze perserij.

Geen tijd om naar Bladel te komen? Jammer, maar je kunt hier gelukkig ook onze bedrijfsfilm bekijken