Vinyl persen

Replifact Media  kan zowel 12 inch vinyl (LP’s) als 7 inch vinyl (singles) voor u persen. Door onze korte lijnen in het productieproces, kunnen we snelle levertijden realiseren.

Het proces van vinyl persen

Vinyl persen gebeurt met behulp van aluminium lacquers (moederplaten), die worden  ontwikkelt op basis van de aangeleverde afgemixte master. Voor het aanleveren van de master, hebben wij een praktische handleiding beschikbaar. De moederplaten worden verwerkt tot stampers, die in de machines worden geplaatst om vervolgens de vinyl platen te persen. Wij leveren 12 inch vinyl standaard in zwart vinyl met het gewicht van 120-125 gram, maar u kunt er ook voor kiezen om (tegen een meerprijs) extra zware kwaliteit platen van 175-180 gram vinyl te laten persen. Bovendien behoort gekleurd vinyl persen ook tot de mogelijkheden bij Replifact Media.

We informeren u graag over alle mogelijkheden

Replifact Media informeert en adviseert u graag over alle mogelijkheden rondom het vinyl persen. Neem contact op met ons bedrijfsbureau via telefoonnummer +31 (0) 497 64 55 25. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen, waarop u van ons spoedig een vrijblijvende prijsopgave ontvangt.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

 

Bel mij terug!