Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD hoezen & drukwerk

CD HOEZEN & DRUKWERK

CD hoezen zijn belangrijke eerste indrukken en perfecte visitekaartjes

CD hoezen geven je CD de uitstraling die perfect past bij jouw muziek. Wanneer je bij Replifact Media je CD laat maken kunnen we ook de CD bedrukken, de CD hoes maken en het CD boekje drukken. Voor CD singles is de meest gekozen CD cover een kartonnen wallet, ook voor EP’s is dit een gewild CD hoesje, maar hiervoor wordt ook een kartonnen twee-luik gebruikt. Voor CD albums, dubbel CD’s en verzamelboxen hebben we veel mooie verpakkingen beschikbaar, zowel in kunststof als in karton. Bekijk onze portfolio met voorbeelden van het drukwerk en de CD hoezen die we recent hebben gemaakt.

CD hoezen laten maken bij Replifact Media BV

Waarom bij Replifact cd hoezen laten maken?

CD hoezen laten maken kan in allerlei soorten en maten. Welke hoes je ook kiest, wij zijn je bij Replifact graag behulpzaam met werktekeningen/templates, praktische tips en ondersteuning bij het kiezen van de beste hoes en het mooiste drukwerk.

We hebben ruim 20 jaar ervaring, ons team is volledig gespecialiseerd in drukwerk voor CD in werkelijk alle muziekgenres en smaken. CD hoezen laten maken voor pop, rock, jazz, klassiek, Nederlandstalig of wereldmuziek, instrumentaal, koor, orkest, solist, ensemble of jouw nieuwe band? Samen vinden we altijd de perfecte match tussen jouw muziek en de hoes.

Vraag ons gerust om referenties of een sample van ons drukwerk en overtuig jezelf van de kwaliteit, want ook voor CD hoezen laten maken is Replifact hét professionele adres van Nederland. Bel: 0497 64 55 25

Waarom CD hoezen laten maken?

CD hoezen zijn je beste visitekaartje

CD hoezen zijn enorm belangrijke visitekaartjes.

Op het internet en in winkels wordt je CD aangeprezen door middel van een foto van de hoes. Je CD hoes is ook het eerste dat je fans zien als zij je CD in handen hebben.

CD hoezen geven een positieve eerste indruk aan mensen die je muziek nog niet zo goed kennen. Voor je fans is de hoes van je nieuwe album juist een feest van herkenning, zeker als je de hoes een uitstraling geeft die perfect past bij jouw muziek.

De achterzijde van CD hoezen kan je ook letterlijk prima gebruiken als visitekaartje. Daar kan je immers je contactgegevens kwijt, je website en het adres van je management of je boekingskantoor.

Onze Replifact filosofie: Goed ontworpen CD hoezen verleiden om de CD te kopen en maken nieuwsgierig naar de inhoud van de CD!

Waar moet je op letten bij het ontwerpen van CD hoezen

Goed ontworpen CD hoezen verleiden om de CD te kopen en maken nieuwsgierig naar de inhoud van de CD

Geef CD hoezen een uitstraling die past bij de muziek op je CD en laat je fans genieten van een mooie verpakking van je CD.

CreëCD hoezen Replifacter een eigen stijl en voer die door in alle uitingen, zodat je CD’s, DVD’s Vinylplaten, USB, Poster en andere merchandise een herkenbare ‘look & feel’ hebben.

Een paar adviezen:CD hoezen Replifact
Gebruik de achterzijde voor belangrijke gegevens zoals website, management of boekingskantoor, etc.
Denk aan een barcode als je CD door derden wordt verkocht
Zet de albumtitel ook op de rug van de hoes, zodat die in de CD kast zichtbaar is.

Check voor meer tips en werktekeningen onze aanleverspecificaties en templates,
of bekijk onze Portfolio met voorbeelden van Replifact CD hoezen.

Flyers, kaarten & posters
Replifact heeft een eigen digitale papierdrukkerij. We drukken onder andere posters, brochures en flyers op A5, A4 en A3 formaat. Dan kan in elke gewenste oplage

Handling, sealen en fulfilment

Snel en vakkundig, zowel machinaal als handverpakking

Van jewelbox, wallet, digipack tot een complete collectors box met CD’s, LP’s en boeken erbij, alles kan ‘in huis’ verwerkt worden.

Ook het toevoegen van gadgets, merchandise en downloadcards kan op onze verpakkingsafdeling efficient en netjes worden verzorgd.