CD hoezen laten maken Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD-hoesjes

Drukwerk voor CD-hoesjes maken

Een aansprekend CD-hoesje draagt bij het aan het succes van jouw album

CD-hoesjes geven je CD de uitstraling die perfect past bij jouw muziek. Daarnaast stimuleren aansprekende CD-hoesjes de verkoop van jouw album. Wie wil dat nu niet? Replifact begrijpt dit als geen ander en denkt graag met je mee. Wij zijn dé professionele partij voor  CD’s maken, bedrukken en CD’s dupliceren. En dat niet alleen, want ook de CD-verpakkingen verzorgen wij met plezier voor jou.

Bij Replifact bieden wij een ruime keuze aan CD-hoezen en verpakkingen. Voor CD singles is de meest gekozen CD-cover een kartonnen wallet. Ook voor EP’s is dit een gewild CD-hoesje, maar hiervoor wordt ook vaak een kartonnen tweeluik gebruikt. Ben je op zoek naar een CD-hoes voor CD-albums, dubbel-CD’s of een verzamelbox? Ook daarvoor hebben we veel mooie verpakkingen in ons assortiment, zowel in kunststof als in karton. Bekijk ons portfolio met voorbeelden van het drukwerk en de CD-hoesjes die we recent hebben gemaakt.

Laat CD-hoesjes maken bij Replifact

Ruime keuze en van A tot Z ontzorgd

CD-hoesjes maken? Dan kan in allerlei soorten en maten. Welke hoes jij ook kiest, Replifact staat graag voor je klaar. Wij helpen je met werktekeningen/templates, praktische tips en advies bij het kiezen van de beste hoes en het mooiste drukwerk voor jouw CD’s.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en een gespecialiseerd team in drukwerk voor CD’s in werkelijk alle muziekgenres en smaken. CD-hoesjes maken voor pop, rock, jazz, klassiek, Nederlandstalig of wereldmuziek, instrumentaal, koor, orkest, solist, ensemble of jouw nieuwe band? Samen vinden we altijd de perfecte match tussen jouw muziek en de CD-hoes.

Vraag ons gerust om referenties of een sample van ons drukwerk en overtuig jezelf van de kwaliteit, want ook voor het maken van CD-hoesjes is Replifact hét professionele adres van Nederland. Bel ons op 0497 64 55 25.

Waarom CD-hoesjes laten maken?

CD-hoezen zijn je beste visitekaartje

Een eerste indruk maak je maar één keer. Een goede eerste indruk maak je met mooi ontworpen hoezen.

Op het internet en in winkels wordt je CD aangeprezen door middel van een foto van de hoes. Je CD-hoes is ook het eerste dat je fans zien als zij je CD in handen hebben. CD-hoezen geven een positieve eerste indruk aan mensen die je muziek nog niet zo goed kennen. Voor je fans is de hoes van je nieuwe album juist een feest van herkenning, zeker als je de hoes een uitstraling geeft die perfect past bij jouw muziek.

De achterzijde van hoezen kan je ook prima gebruiken als visitekaartje. Daar kan je immers je contactgegevens kwijt, je website en het adres van je management of je boekingskantoor.

Onze Replifact filosofie: Goed ontworpen CD-hoezen verleiden om de CD te kopen en maken nieuwsgierig naar de inhoud van de CD!

Waar let je op bij het ontwerpen van CD-hoesjes?

Verleid tot kopen met goed ontworpen hoezen

Geef de hoes van je CD een uitstraling die past bij jouw muziek en laat je fans genieten van een mooie CD-verpakking.

CreëCD hoezen Replifacter een eigen stijl en voer die door in alle uitingen, zodat je CD’s, DVD’s vinylplaten, USB’s, posters en andere merchandise een herkenbare ‘look & feel’ hebben.

Adviezen van de experts:CD hoezen Douwe Bob van Replifact

  • Gebruik de achterzijde voor belangrijke gegevens zoals de website, management of boekingskantoor, etc.
  • Denk aan een barcode als je CD door derden wordt verkocht.
  • Zet de albumtitel ook op de rug van de hoes, zodat die in de CD-kast zichtbaar is.

Check voor meer tips en werktekeningen onze aanleverspecificaties en templates,
of bekijk onze portfolio met voorbeelden van de CD-hoesjes van Replifact.

CD boekjes en CD hoezen van Replifact
Flyers, kaarten & posters
Replifact heeft een eigen digitale papierdrukkerij. We drukken onder andere posters, brochures en flyers op A5, A4 en A3 formaat. Dan kan in elke gewenste oplage.

Handling, sealen en fulfilment

Snel en vakkundig, zowel machinaal als handverpakking

Van jewelbox, wallet en digipack tot een complete collectors box met CD’s, LP’s en boeken; alles kan bij ons ‘in huis’ verwerkt worden. Ook het toevoegen van gadgets, merchandise en download-cards kan op onze verpakkingsafdeling efficiënt en netjes worden verzorgd.

Meer weten over het proces van CD-hoesjes maken bij Replifact? Wil je CD-hoesjes bestellen of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar.