Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD hoezen & drukwerk

CD HOEZEN & DRUKWERK

Laat je creativiteit niet alleen horen in je muziek, laat je fans ook genieten van een verrassende opdruk op de CD, een ludieke CD cover of een mooi CD boekje.

Wanneer je bij Replifact Media je CD laat maken kunnen we ook de CD bedrukken, de CD hoes maken en het CD boekje drukken, zodat jouw CD de uitstraling krijgt die perfect aansluit bij jouw muziek.

Voor singles is de meest gekozen CD cover een kartonnen wallet, ook voor EP’s is dit een gewild CD hoesje, maar hiervoor wordt ook vaak een kartonnen twee-luik gebruikt. Voor CD albums hebben we ook veel mooie verpakkingen beschikbaar, zowel in kunststof als in karton. Bekijk onze portfolio met voorbeelden van het drukwerk en de verpakkingen die we geleverd hebben.

Welke verpakking je ook kiest, wij zijn je graag behulpzaam met CD hoesje templates, praktische tips en ondersteuning bij het kiezen van de best passende verpakkingen en het mooiste drukwerk.

Flyers, kaarten & posters
Replifact heeft een eigen digitale papierdrukkerij. We drukken onder andere posters, brochures en flyers op A5, A4 en A3 formaat. Dan kan in elke gewenste oplage

Handling, sealen en fulfilment

Snel en vakkundig, zowel machinaal als handverpakking

Van jewelbox, wallet, digipack tot een complete collectors box met CD’s, LP’s en boeken erbij, alles kan ‘in huis’ verwerkt worden.

Ook het toevoegen van gadgets, merchandise en downloadcards kan op onze verpakkingsafdeling efficient en netjes worden verzorgd.