Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD hoezen & drukwerk

CD HOEZEN & DRUKWERK

Laat je creativiteit niet alleen horen in je muziek, laat je fans ook genieten van een verrassende opdruk op de CD, een ludieke hoes of een mooi CD boekje.

CD hoezen geven je CD de uitstraling die perfect past bij jouw muziek. Wanneer je bij Replifact Media je CD laat maken kunnen we ook de CD bedrukken, de CD hoes maken en het CD boekje drukken. Voor CD singles is de meest gekozen CD cover een kartonnen wallet, ook voor EP’s is dit een gewild CD hoesje, maar hiervoor wordt ook een kartonnen twee-luik gebruikt. Voor CD albums, dubbel CD’s en verzamelboxen hebben we veel mooie verpakkingen beschikbaar, zowel in kunststof als in karton. Bekijk onze portfolio met voorbeelden van het drukwerk en de CD hoezen die we recent hebben gemaakt.

CD hoezen laten maken bij Replifact Media BV

Waarom bij Replifact cd hoezen laten maken?

CD hoezen laten maken kan in allerlei soorten en maten. Welke hoes je ook kiest, wij zijn je bij Replifact graag behulpzaam met werktekeningen/templates, praktische tips en ondersteuning bij het kiezen van de beste hoes en het mooiste drukwerk.

We hebben ruim 20 jaar ervaring, ons team is volledig gespecialiseerd in drukwerk voor CD in werkelijk alle muziekgenres en smaken. CD hoezen laten maken voor pop, rock, jazz, klassiek, Nederlandstalig of wereldmuziek, instrumentaal, koor, orkest, solist, ensemble of jouw nieuwe band? Samen vinden we altijd de perfecte match tussen jouw muziek en de hoes.

Vraag ons gerust om referenties of een sample van ons drukwerk en overtuig jezelf van de kwaliteit, want ook voor CD hoezen laten maken is Replifact hét professionele adres van Nederland.

Flyers, kaarten & posters
Replifact heeft een eigen digitale papierdrukkerij. We drukken onder andere posters, brochures en flyers op A5, A4 en A3 formaat. Dan kan in elke gewenste oplage

Handling, sealen en fulfilment

Snel en vakkundig, zowel machinaal als handverpakking

Van jewelbox, wallet, digipack tot een complete collectors box met CD’s, LP’s en boeken erbij, alles kan ‘in huis’ verwerkt worden.

Ook het toevoegen van gadgets, merchandise en downloadcards kan op onze verpakkingsafdeling efficient en netjes worden verzorgd.