Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD dupliceren

CD Dupliceren

Ook voor kleine oplages is Replifact Media het adres

Bij oplages van 1 tot 100 stuks kopiëren we het materiaal voor je CD (muziek/data/beeldmateriaal) op professionele recordable discs (CD-R & DVD-R), die we vervolgens bedrukken en voor je verpakken.

CD dupliceren of CD kopiëren is vooral interessant bij kleine oplage.

CD persen is pas vanaf 100 stuks prijstechnisch interessant, maar voor kleinere oplages is een CD dupliceren een uitstekende optie. Bij CD duplicatie branden/kopiëren we de muziek op professionele recordable discs, dat is bij kleine oplages aantrekkelijker dan persen omdat we hierbij geen glasmasters nodig hebben.

Bij het dupliceren van de CD kunnen we ook een bedrukking op de CD aanbrengen. Afhankelijk van de opdruk die je wilt, kun je kiezen voor een bedrukkingsmethode die daar het beste bij past (zeefdruk, offsetdruk of digitale print). Deze bedrukking gebeurt op dezelfde machines waar we ook geperste CD’s mee bedrukken, dus professionele kwaliteit!

Voor de kleinere oplages kiezen we meestal voor een digitale print, eventueel met een finish van blanke lak ter bescherming van de opdruk.

Ook met deze kleine oplages heb je vanzelfsprekend de keuze uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk. Kijk hiervoor gerust eens bij CD hoezen en drukwerk.