CD dupliceren bij Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD dupliceren

Interesse in een CD dupliceren?

Bel ons op 0497 64 55 25  of stuur een bericht.

CD dupliceren bij Replifact

Ook voor CD dupliceren in een kleine oplage is Replifact Media hét adres.

Wil jij je muziek, beeldmateriaal of data professioneel op CD gezet hebben, maar heb je geen grote oplage nodig? Heb je bijvoorbeeld een demo nodig om naar een platenmaatschappij op te sturen of wil je een paar CD’s met muziek van je band aan familie en vrienden geven? Dan is een CD dupliceren de ideale oplossing voor jou. Bij oplages van 1 tot 100 stuks kopiëren we het materiaal voor je op professionele recordable discs. Of het nu gaat om muziek, beeldmateriaal of data, we kunnen het allemaal dupliceren naar een CD-R of DVD-R. Na het dupliceren worden jouw CD’s bedrukt en netjes voor je verpakt.

CD dupliceren voor kleine oplages

Waar CD’s persen pas vanaf 100 stuks rendabel is, is voor kleinere oplages een CD dupliceren een uitstekende optie. Bij het dupliceren, of het branden, van een CD wordt de informatie niet via een glasmaster en een stamper op de lege schijfjes gezet, maar wordt de informatie met een laser in het schijfje gebrand. Omdat we bij het dupliceren van een CD geen glasmasters nodig hebben, is het voor kleine aantallen vaak goedkoper dan persen. Dat maakt een CD dupliceren in kleine oplages prijstechnisch een interessante optie.

Bedrukking bij CD dupliceren

Bij het dupliceren van de CD kunnen we ook een bedrukking op de bovenkant van disc aanbrengen. Je kunt zelf kiezen hoe je je CD bedrukt wil hebben. Replifact maakt gebruik van verschillende methoden voor het drukken van jouw CD’s namelijk zeefdruk, offsetdruk of digitale print. Zo wordt jouw opdruk met de beste methode zo mooi mogelijk op de CD’s gedrukt. De bedrukking vindt plaats op dezelfde machines als waar we ook geperste CD’s mee bedrukken, dus je hebt altijd bedrukking van professionele kwaliteit!

Bij een CD dupliceren in een kleine oplage kiezen we meestal voor een opdruk in digitale print, eventueel met een finish van blanke lak ter bescherming van de opdruk. Ook met deze kleine oplages heb je vanzelfsprekend de keuze uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk. Kijk hiervoor gerust eens bij CD hoezen en drukwerk.

Hoogste kwaliteit en beste service bij Replifact

Ben jij op zoek naar een professionele partij voor de duplicatie van jouw CD’s? De CD-perserij van Replifact heeft meer dan 20 jaar ervaring met het maken, persen, dupliceren, bedrukken en verpakken van CD’s. Je bent bij ons verzekerd van de beste service en en de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om grote of kleine oplages, wij staan graag voor je klaar!