CD dupliceren bij Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD dupliceren

Interesse in een CD dupliceren?

Bel ons op 0497 64 55 25  of stuur een bericht.

CD dupliceren bij Replifact

Ook voor CD dupliceren in een kleine oplage is Replifact Media hét adres.

CD dupliceren is de ideale oplossing voor kleinere oplages. Bij oplages van 1 tot 100 stuks kopiëren we het materiaal voor je op professionele recordable discs. Of het nu gaat om muziek, beeldmateriaal of data, we kunnen het allemaal dupliceren naar een CD-R of DVD-R. Na het CD dupliceren, worden jouw CD’s bedrukt en netjes voor je verpakt.

CD dupliceren voor kleine oplages

CD persen is pas vanaf 100 stuks rendabel, maar voor kleinere oplages is een CD dupliceren een uitstekende optie, omdat we bij CD dupliceren geen glasmasters nodig hebben. Dat maakt een CD dupliceren in kleine oplages prijstechnisch een interessante optie.

Bedrukking bij CD dupliceren

Bij het dupliceren van de CD kunnen we ook een bedrukking op de disc aanbrengen. Je kunt zelf kiezen voor de opdruk van de CD. Replifact maakt gebruik van verschillende methoden voor het bedrukken van jouw CD’s namelijk zeefdruk, offsetdruk of digitale print. Zo wordt jouw opdruk met de beste methode zo mooi mogelijk op de CD’s gedrukt. De bedrukking vindt plaats op dezelfde machines als waar we ook geperste CD’s mee bedrukken, dus professionele kwaliteit!

Bij een CD dupliceren in een kleine oplage kiezen we meestal voor een digitale print, eventueel met een finish van blanke lak ter bescherming van de opdruk. Ook met deze kleine oplages heb je vanzelfsprekend de keuze uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk. Kijk hiervoor gerust eens bij CD hoezen en drukwerk.

Hoogste kwaliteit en beste service bij Replifact

Ben jij op zoek naar een professionele partij voor de duplicatie van jouw CD’s? De CD perserij van Replifact heeft meer dan 20 jaar ervaring met het maken, persen en dupliceren van CD’s. Je bent bij ons verzekerd van de beste service en en de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om grote of kleine oplages, wij staan graag voor je klaar!