Het persen van LP

Naast het persen van CD’s en DVD’s, bent u bij Replifact ook aan het juiste adres voor het persen van een vinylplaat. Wij leveren vinyl platen van hote kwaliteit vinylgranulaat. De perserij heeft twee formaten vinylpersen. Voor LP’s is dit 12 inch (30cm) en voor singles is dat 7 inch (17,5cm). Een LP is standaard 120 gram, maar we leveren ook extra zware kwaliteit van 180 gram en eventueel ook gekleurd vinyl.

Door onze korte lijnen zijn we in staat om snelle levertijden te realiseren, op dit moment werken we met een doorlooptijd van 8 tot 10 werkwerken vanaf het aanleveren van de master en het artwork voor de hoes, tot aan de levering van de platen op jouw adres in Nederland of Belgiƫ.

Ook voor een mooie hoes om uw vinylproductie kan Replifact zorgen. Buitenhoezen zijn er in meerder varianten. Bijvoorbeeld een enkel en een dubbel (gatefold) model. De buitenhoezen worden full colour bedrukt en afgewerkt in een glans- of matlak. Voor de echte retro look is het ook mogelijk de hoes te bedrukken op de ongestreken zijde van het karton!