Vinyl perserij

Replifact Media is de grootste onafhankelijke CD en DVD perserij in Nederland. We zetten graag nét dat stapje extra om een snelle levertijd mogelijk te maken. Door de korte lijnen, hebben we momenteel een doorloop van 6 werkweken, vanaf het aanleveren van de afgemixte master en het artwork voor de hoes, tot aan de levering van uw vinylplaten.

Professionele vinyl perserij via Replifact Media

Met meer dan 15 jaar ervaring is Replifact Media dé partij voor alles rondom CD en andere mediaproducten. We leveren twee formaten vinyl: 12 inch (LP’s) en 7 inch (singles). Desgewenst kunnen de 12 inch LP’s ook in een extra zware kwaliteit vinyl (175-180 gram) worden geperst, de standaard is 120-125 gram. Voor zowel LP’s als singles geldt bovendien dat we ook in gekleurd vinyl kunnen persen. Denk hierbij aan effen (PMS) kleuren, transparante kleuren, of vinyl met een marmereffect.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Bij het persen van vinyl worden de platen bovendien ook (tijdens het persen) voorzien van de papieren labels, die u naar wens door ons kunt laten bedrukken. Bovendien bieden we ook diverse mogelijkheden rondom de binnen- en buitenhoezen van de vinylplaten. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren. Telefonisch kunt u onze perserij bereiken via +31 (0) 497 64 55 25, maar u kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

 

Bel mij terug!