Vinyl laten persen

Bij Replifact Media kunt u zowel 12 inch als 7 inch vinyl laten persen. We beschikken  over korte productielijnen en u bent  verzekerd van kwaliteit en snelle levering. We werken momenteel met een doorlooptijd van 6 werkweken, vanaf het aanleveren van de master en het artwork voor de hoes, tot aan de levering van uw platen.

Vinyl laten persen in verschillende uitvoeringen

U kunt bij Replifact Media uw 12 inch vinyl in de standaard van 120-125 gram zwart vinyl laten persen, maar tegen een meerprijs leveren we ook een extra zware kwaliteit platen van 175-180 gram vinyl. Bovendien kunt u bij ons ook gekleurd vinyl laten persen, zowel voor LP’s als Singles. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aantal standaard (PMS) kleuren (effen), transparante kleur óf vinylplaten met marmereffect.

Wij informeren u graag over al onze mogelijkheden

Wanneer u door Replifact Media uw vinyl laat persen, dan heeft u aan ons een complete partner. We beschikken namelijk ook over diverse mogelijkheden, om de vinylplaten te voorzien van professionele hoezen. Neem contact op via +31 (0) 497 64 55 25 om vrijblijvend naar de mogelijkheden te vragen. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

Bel mij terug!