Core business van Replifact Media B.V. is en blijft het persen van professionele Compact Disc, CD-audio, CD-Rom en DVD.
Voor onze vaste klanten verzorgen we ook vinylpersingen en niet te vergeten USB sticks. Uiteraard hanteren we bij deze producten dezelfde hoge kwaliteitseisen als bij onze CD’s en DVD’s. Hiervoor werken we met een aantal vaste partners samen, zodat we verzekerd zijn van professionele kwaliteit in combinatie met betrouwbare levering.

De USB sticks worden niet alleen geleverd aan de muziekbranche, we leveren ook regelmatig aan de zakelijke markt. Een mooi voorbeeld daarvan zijn deze USB sticks met examentrainingen voor bromfiets, motor of autorijbewijs van de gerenommeerde Verkeersleermiddelen Firma VekaBest.

Zij werken met herkenbare kleuren per soort examen, blauw voor autorijbewijs, geel voor bromfiets, enzovoort. Dat zie je niet alleen terug in het drukwerk/de verpakking van de sticks, ook de USB sticks zelf hebben we die herkenbare kleuren behuizing gegeven: blauwe sticks voor auto, geel voor bromfiets en groen voor motorrijbewijs training. De ijzeren clip van dit type USB biedt prima ruimte voor de opdruk van het logo. In het handzame USB boxje is bovendien nog ruimte voor een flyer of een beknopte handleiding.

USB sticks zijn er in vele soorten, maten en kleuren, ook in datacapaciteit hebben we een ruime keuze.