Leuk dat we opnieuw een bijzondere CD Box voor Red Bullet – Recordlabel mochten maken.

13 CD Box van Shocking Blue. Alle studio albums, een live album, een compleet verzamelalbum en een bonus CD. En niet te vergeten het 56 pagina tellend boekje met de historie van de band, kortom een unieke verzamelbox.

De albums in deze boxset zijn de originele Nederlandse Shocking Blue-albums uit de jaren zestig en zeventig, in hun originele omslag, maar nu dus op CD formaat. Om alle 13 CD’s en het boekje netjes te verpakken hebben we een box gekozen met een hoogte van 40 mm en een klapdeksel. De full colour buitenkant met UV glanslak finish geeft de box een luxe uitstraling. De CD hoesjes hebben we juist weer met dispersielak uitgevoerd, met een zijdeglans look, meer in de sfeer van de LP hoezen van weleer.

We kunnen dit type verzamelboxen in verschillende afmetingen maken, niet alleen voor kartonnen CD hoesjes, maar bijvoorbeeld ook voor CD’s en DVD’s in plastic jewelboxen en zelfs 30×30 cm voor 12 inch vinyl. Ook met de hoogte van de boxen kunnen we variëren, zodat we voor elke inhoud een gepaste box kunnen leveren.
We maken de boxen bijvoorbeeld ook met een hoogte van slechts 1,5 cm en maar 1 CD erin plus een mooie gadget als bijzondere merchandise voor bands.

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.