Replifact Media BV – Eén adres voor al je fysieke muziek!

 

Hoewel muziek tegenwoordig vaak digitaal wordt uitgegeven, is het voor muzikanten, bands en platenmaatschappijen nog altijd belangrijk om de muziek ook als fysiek product beschikbaar te hebben. Fans willen immers graag iets tastbaars, en als artiest wil je je creativiteit niet alleen kwijt in je muziek, maar ook op een ludieke CD verpakking, in een mooi boekje of op een fraaie LP hoes.

Voor het uitbrengen van je fysieke muziek heb je de keuze uit een CD persing, DVD persing, een vinyl persing of een USB stick. Vaak wordt ook een combinatie gekozen. Voor al je fysieke muziek ben je bij Replifact aan het juiste adres!

Bij Replifact persen we je CD’s en DVD’s en verzorgen we je vinylpersingen dus één aanspreekpunt voor al je fysieke muziek!

 

Replifact Media BV – Korte levertijden

Bij Replifact zijn de levertijden kort! CD’s leveren we zelfs binnen 5 tot 12 werkdagen! Het complete product, dus voorzien van alle drukwerk, verpakkingen en eventueel voorzien van cellofaan of krimpfolie seal. Op dit moment kunnen we binnen 6-8 weken je vinylplaat leveren, inclusief de bedrukte hoes.

Bij Replifact geven we je vakkundige begeleiding en deskundig advies over de persingen en over het bijbehorende drukwerk en een passende verpakking!

 

Replifact Media BV – Alles onder controle

Replifact Media BV is Nederlands grootste onafhankelijke CD en DVD perserij en één van de zeer zeldzame bedrijven in de Benelux met een volledig eigen perserij, eigen glassmastering, verschillende (offset & zeefdruk) bedrukkingslijnen en volledig geoutilleerde verpakkingsfaciliteiten. En dat allemaal  onder één dak! Dat is dus complete controle over het hele productietraject vanaf de kunststof korrels tot en met de compleet verpakte disc.