Replifact beschikt over een compleet park
aan verpakkingsmachines, waardoor u
verzekerd bent van snelheid en kwaliteit

Ons machinepark bestaat uit verschillende
persen, waardoor snelheid en flexibiliteit
van levering gegarandeerd is

Replifact beschikt over verschillende
bedrukkingsmethodes, zodat de opdruk
altijd perfect aansluit bij uw wensen

In de glasmastering unit worden
de aangeleverd cd, dvd of cd-rom
verwerkt tot een stamper

Replifact Media BV

Replifact Media BV, de grootste onafhankelijke CD & DVD perserij in Nederland, is sinds 2000 actief op de markt van CD- en DVD-productie.

We hebben alles onder één dak: productielijnen voor CD’s, voor DVD’s, eigen glass mastering, verschillende bedrukkingslijnen (offset en zeefdruk) en een compleet machinepark aan verpakkingsfaciliteiten.
Replifact Media biedt een compleet pakket aan, heeft volledige controle over het productieproces en neemt daarmee in de Benelux een vrij unieke positie in.

We kunnen hoge volumes produceren voor de grotere partijen maar zijn net zo toegankelijk voor kleinere labels of onafhankelijke producenten. Replifact Media perst al CD’s en DVD’s vanaf een oplage van 100 stuks.

Naast CD en DVD, levert Replifact Media Vinyl, Blu-Ray, USB sticks, USB Webkeys, Downloadcards en diensten zoals distributie, fulfillment, drukwerk en handling.

De lijnen zijn kort bij Replifact Media, we schakelen snel met onze klanten en houden heel erg van het menselijk contact dat bij ons vak komt kijken. Onze flexibele en goed opgeleide medewerkers dragen zorg voor een uitstekende service en zetten net dat stapje meer voor een snelle levertijd.

We nemen graag de tijd om gezamenlijk tot de mooiste producten te komen en willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen. We zijn een van de weinige plekken in de Benelux waar je het volledige productieproces van een CD of DVD nog met eigen ogen kunt aanschouwen.

Replifact Media: partner voor alle mediaproducten!

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.

R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke CD & DVD fabriek.

R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.