Lp maken

Replifact Media is uw complete partner om LP’s te (laten) maken. Wij kunnen 7 inch en 12 inch vinylplaten leveren. Door onze korte lijnen zijn we in staat om snelle levertijden te realiseren. Op dit moment werken we met een doorlooptijd van 6 werkweken vanaf het aanleveren van de master en het artwork voor de hoes, tot aan de levering van de platen.

LP laten maken door Replifact Media

Om een LP te laten maken, levert u (of uw studio) ons een compleet afgemixte master aan. Voor het aanleveren van de master, hebben wij een praktische handleiding beschikbaar. Van de aangeleverde master worden aluminium lacquers (moederplaten) gemaakt, die vervolgens verwerkt worden tot de metalen stampers. De stampers worden in de vinylpers geplaatst, en daarmee worden de LP’s geperst. Vóór het persen worden ook de bedrukte papieren labels voor de A en de B zijde van de LP in de pers geplaatst. Deze worden namelijk tijdens het persen op de plaat aangebracht. Voor de opdruk kunt u ons het gewenste artwork aanleveren.

LP laten maken in verschillende formaten en kleuren

Standaard zullen wij een LP in een uitvoering van 120-125 gram zwart vinyl maken, maar tegen een meerprijs leveren we ook een extra zware kwaliteit platen van 175-180 gram vinyl, en eventueel gekleurd vinyl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0) 497 64 55 25 of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

Bel mij terug!