Dvd perserij

Replifact Media beschikt over een eigen DVD perserij met professionele machines en verschillende productielijnen. Wij zijn de grootste onafhankelijke DVD perserij in Nederland, met ruim 15 jaar ervaring.

Professionele DVD perserij van Replifact Media

Vanaf een oplage van 300 stuks worden alle DVD’s geperst in onze eigen perserij in Bladel. Om flexibel en snel te kunnen leveren bestaat ons DVD machinepark in Bladel op dit moment uit twee DVD productielijnen. Omdat een DVD9 bestaat uit twee verschillende substraten die gelijktijdig verwerkt dienen te worden heeft een DVD productie lijn dus twee spuitgietmachines in plaats van één zoals CD productielijn. Daarnaast wordt er bij het persen van een DVD9 gebruik gemaakt van 2 glassmasters (in tegenstelling tot 1 bij CD’s). De DVD glassmasters ontwikkelen wij tevens ‘in huis’ in onze perserij, op basis van de door u aangeleverde masterdata. Dit bespaart tijd en garandeert de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naast een DVD perserij beschikt Replifact Media ook over drie verschillende professionele bedrukkingsmethodes, zodat wij uw DVD ook direct van een kwalitatieve opdruk kunnen voorzien. Wij adviseren u graag over welke drukmethode het beste bij uw opdruk pas. Neem voor meer informatie contact op met ons bedrijfsbureau (+31 (0) 497 64 55 25), of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

 

Bel mij terug!