“The Mon Amour Band” van drummer Jack Veerman uit Volendam toert door Nederland met de zeer succesvolle live theatershow “50 jaar Palingsound”, waarin een muzikale reis door de tijd wordt gemaakt met muziek van bekende Volendammer artiesten. Vanaf de jaren zestig tot het heden, met o.a. The Cats, BZN, George Baker, Maribelle, Piet Veerman, Next-One, naar Jan Smit, Nick en Simon en de 3-J’s.

De band wilde hun trouwe fans en de vele bezoekers van hun theatershows graag de kans geven om thuis nog eens na te genieten van de live muziek en de sfeervolle show. Willem van Kooten (Radio Veronica DJ, Joost den Draaijer, bedenker van de naam Palingsound) van het befaamde Red Bullet – Recordlabel bood hen die kans en reikte de eerste exemplaren uit in Hotel Spaander in Volendam. De theatershow werd integraal live opgenomen voor de DVD “50 jaar Palingsound”, en de ruim 25 live nummers werden verdeeld over 2 CD’s in een luxe verpakking met dezelfde titel.

Omdat we bij Replifact Media B.V. al vele jaren de vaste leverancier zijn voor CD en DVD persingen van Red Bullet, kregen we van Edu van Hasselt de opdracht om de dubbel CD en de DVD voor deze sympathieke, enthousiaste band te persen, bedrukken en verpakken. Er werd gekozen voor een DVD in een transparante DVD box met een mooi boekje met sfeerbeelden uit de show. De twee CD’s zijn verpakt in een 6 pp digipack met sleeve voor het boekje.

Zoals Red Bullet van ons gewend is, wilde Edu het wel snel hebben! Nu kunnen we bij Replifact helaas niet toveren, bovendien heeft goed werk ook wel een beetje tijd nodig. Dus de band moest een paar dagen geduld hebben voordat het full colour kartonnen 3-luik met de twee CD’s en het 8 pagina’s tellend boekje af was. Omdat we gezien de gevraagde snelheid de CD’s zelf in het theater zijn gaan afleveren konden we met eigen ogen zien hoe enthousiast de fans na afloop van de mooie show in de rij stonden om dit bijzondere dubbelalbum en de live DVD van de band te kunnen bemachtigen.