CoCo de Clown brengt dit najaar twee speciale CD’s uit. Met De Leukste Sint Hits komen jong en oud in de juiste stemming voor het feest van de goedheiligman. Naast veel bekende sinterklaasliedjes verrast CoCo de luisteraar met eigen werk. Ook de CD De Beste Kerst Hits is een mix van vertrouwde kerstkrakers en originele CoCo de Clown tracks.

Wij mochten beide CD´s voor deze vriendelijke clown maken, naast de Nederlandse versies hebben we ook een Duitstalige en een Franstalige Kerst CD mogen maken. De vrolijk bedrukte CD´s zijn verpakt in een jewelbox met full colour drukwerk. Omdat de CD´s ook in de detailhandel worden verkocht hebben we de jewelboxen voorzien van een cellofaan seal en verpakt in omdoosjes van 25 stuks.

CoCo de Clown vierde de verkoop van 200.000 CD’s samen met de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis door alle kinderen in het ziekenhuis te verassen met een CoCo de Clown de beste Kerst Hits CD.

Replifact Media B.V. en RTV Events wensen alle kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis – WKZ een muzikale kerst toe en stellen de CD’s ter beschikking om te vieren dat er dit jaar maar liefst 200.000 CoCo de Clown Kids Hits Cd’s zijn verkocht.