Als Nederlandse perserij, zijn we er trots op dat we hier in Bladel CD’s en DVD’s mogen persen voor musici, muziek/artiesten management en muziek labels vanuit Nederland en België! Maar het is ook erg leuk om zo af en toe eens samen te werken met muzikanten van buiten Europa.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Amerikaanse rockband The Broadcast, die op dit moment door Europa toert en 16 augustus jongstleden op het NiX Night Festival in Enschede optrad.

Vóór hun Europese tour nam hun Frontvrouw en zangeres Caitlin Krisko contact met ons op, met het verzoek of we CD’s en vinyl konden leveren voor deze tour. Uiteraard hebben we deze opdracht graag aangenomen.

Door de directe lijn naar onze vinylperserij hebben we korte levertijden. We konden het 12 inch vinyl van hun album “From the Horizon” (al het tweede album van The Broadcast), zelfs al binnen 8 weken leveren, waardoor het nog in het merchandise pakket van de Europese tour kon worden opgenomen.

Het album is geperst van 125grams zwart vinyl. Omdat het al eerder in de VS is uitgebracht (2016), kregen we het artwork voor de labels en de hoes ‘kant en klaar’ aangeleverd door de band. We hebben de LP niet geseald, zodat de band de platen nog kan signeren voor de Europese fans.

Het album werd overigens geproduceerd door de meervoudige Grammy winnaar Jim Scott. Het is een geweldige mix van soul, blues en classic rock.