Cd perserij

Replifact Media is een professionele CD perserij, met meer dan 15 jaar ervaring. Met een uitgebreid machinepark en diverse productielijnen, zijn wij de grootste onafhankelijke DVD- en CD-perserij in Nederland.

Professionele CD perserij van Replifact Media

Vanaf oplages van ongeveer 300 stuks worden alle DVD’s en CD’s geperst in onze eigen CD perserij in Bladel. Om flexibel te zijn en snel te kunnen leveren, bestaat onze perserij uit onder andere vier CD persen. Het persen gebeurt met behulp van een glassmaster (stamper), die wij tevens zelf in onze perserij ontwikkelen, op basis van uw masterdata. De CD’s worden in de perserij tevens aan grondige kwaliteitscontroles onderworpen, zodat u gegarandeerd bent van een product dat voldoet aan de eisen en van de hoogste kwaliteit is.

Bedrukking en verpakking

Naast een CD perserij beschikt Replifact Media ook over een uitgebreid bedrukkings- en verpakkingsmachinepark, zodat we u een totaalproduct kunnen leveren dat geheel naar wens is. Op basis van uw wensen voorzien wij u graag van advies over de best passende bedrukkings- en verpakkingsmethoden. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Bel dan naar telefoonnummer +31 (0) 497 64 55 25 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie.

Gerelateerde pagina’s:

CD hoesjes drukkenVinyl perserijLP persenCD hoes makenLP maken |

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

Bel mij terug!