Cd persen prijzen

Bij Replifact Media laat u CD’s persen voor aantrekkelijke prijzen. Afhankelijk van uw wensen met betrekking tot oplage en bedrukkingsmogelijkheden, voorzien wij u graag van een offerte met de beste prijs. Vanaf een oplage van ongeveer 300 stuks worden alle CD’s geperst in onze eigen fabriek, waarbij we gebruik maken van een glassmaster om de data op de CD te persen.

CD persen voor aantrekkelijke prijzen bij Replifact Media

Naast het persen van CD en DVD voor aantrekkelijke prijzen, bieden wij ook diensten aan voor het dupliceren van CD en DVD. Dit heeft betrekking op kleinere oplages (van 10 tot 300 stuks) en kunnen we u, net als bij het persen van CD’s, voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. Na het persen van de CD’s, worden deze ook van een professionele opdruk voorzien én (met ons ‘in huis’ verpakkingsmachinepark) snel en flexibel van verpakking voorzien. Ook daarbij hanteren we gunstige prijzen en voorzien wij u graag van goed advies over uw eindproduct.

Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie

Wilt u CD’s laten persen en meer informatie over onze prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0) 497 64 55 25 of door het contactformulier in te vullen. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een prijsindicatie toe op basis van uw wensen.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

Bel mij terug!