Cd persen kleine oplage

Bij Replifact Media kunt u een CD laten persen in kleine oplage. Al vanaf 300 stuks kunnen wij CD’s persen in onze eigen fabriek met diverse productielijnen  Wij beschikken over een machine park met onder andere vier CD-persen, waardoor u gegarandeerd bent van snelle levertijden.

Laat een CD persen in kleine oplage door Replifact Media

Het laten persen van CD’s gebeurt meestal in grotere oplages, vanwege het productieproces wat ermee gemoeid is. Bij Replifact Media kunt u echter al CD’s laten persen in een relatief kleine oplage, vanaf 300 stuks. Hiervoor maken we gebruik van een glassmaster (stamper), die we produceren op basis van de door u aangeleverde afgemixte master. De CD’s worden met verwarmde kunststof geperst op basis van de stamper die in de persmachine geïnstalleerd is. Vervolgens vindt er zowel geautomatiseerde als handmatige kwaliteitscontrole plaats en worden de CD’s afgewerkt tot afleesbare dragers. De geperste CD’s worden, ook in kleine oplage, voorzien van bedrukking. Daar hebben wij diverse bedrukkingsmogelijkheden voor, waar wij u graag in adviseren.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u CD’s laten persen in kleine oplage van minder dan 300 stuks? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. In dat geval maken we gebruik van duplicatie in plaats van persen. Dat kan al vanaf 10 stuks. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij adviseren u graag! U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 497 64 55 25 of via het contactformulier op de website. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

Bel mij terug!