Vandaag zetten we het nieuwe album van André van den Boogaart: “Op de Terugweg van Nergens”, in de schijnwerpers.
Op 12 april verschijnt dit album van de Tilburgse singer-songwriter.

Eerder toerde hij door Amerika met de groep Bradley’s Circus. Ook schreef hij de titelsong voor de film ‘Dans met de Duivel’. In 2017 richtte hij de band De Tornado’s op, die hem op dit album begeleiden.

Bij Replifact zijn we trots dat we het album voor deze streekgenoot mochten maken.
Er is door André en zijn management aan alles gedacht: een CD van het album; een mooie zwarte 12 inch vinylplaat; en in de platenhoes tref je een leaflet met alle songteksten en ook nog een unieke code om het album te kunnen downloaden.
Alles geleverd door Replifact Media B.V.😉

De CD is verpakt in een full colour bedrukte wallet. De bedrukking is zo gemaakt dat de CD identiek lijkt aan het label van de plaat en het CD hoesje identiek lijkt aan de platenhoes.
De LP is van de zware kwaliteit (180 grams) zwart vinyl en is verpakt in een albumhoes met 3mm rug. Samen met een leaflet van 30×30 cm met de songteksten van alle tracks. Ook is een unieke downloadcode aan elke albumhoes toegevoegd, zodat de tracks ook kunnen worden gedownload.

Alle teksten op het album zijn in André’s moerstaal: Brabants, gewoon zoals je het hier in de regio hoort op straat en in de kroeg. Maar de teksten van de songs zijn beslist niet voor watjes en het taalgebruik is hier en daar behoorlijk grof. Zoals André zelf op zijn website schrijft: “Geen quasi-poëtisch geneuzel, maar ruw houten teksten uit het leven gekerfd”.

De Belgische website Rootstime.be schreef over de songs op dit album: “De akoestische song is tegelijk ontroerend, hemelsmooi en spijkerhard. Je krijgt gegarandeerd tranen in de ogen als je je overgeeft aan dit sublieme lied dat eigenlijk verdomd veel airplay verdient en in dat geval automatisch een hit zou worden!”

Hier bij Replifact zijn we het volmondig eens met de recensenten: Het wordt gewoon hoog tijd dat je kennis maakt met deze sympathieke gast!