Cd laten branden

Bij Replifact Media kunt u een CD in oplages van 10 tot 300 stuks laten branden (ook wel dupliceren genoemd), die we vervolgens ook kunnen bedrukken en verpakken. We branden  uw media op professionele recordable discs (CD-R), op basis van uw origineel, waardoor er geen glassmaster nodig is.

CD laten branden, bedrukken én verpakken bij Replifact

Wanneer u uw CD’s door Replifact heeft laten branden, kunt er voor kiezen de gedupliceerde CD’s direct te laten voorzien van professionele bedrukking. Hiervoor bieden wij drie verschillende bedrukkingsmethoden: zeefdruk, offsetdruk of digitale print. Op basis van de gewenste opdruk wordt er bepaald welke drukmethode hier het beste bij past. Bij een kleinere oplage, wordt er vaak gebruik gemaakt van een digitale printmethode. Om u een compleet product te leveren, biedt Replifact uiteraard ook verpakking van uw gedupliceerde CD’s aan. Hiervoor beschikken wij over een eigen verpakkingsmachinepark, waardoor u verzekerd bent van snelheid én kwaliteit.

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u uw CD door Replifact laten branden? Neem dan direct contact op om uw wensen te bespreken. Wij hebben een praktische handleiding beschikbaar voor het aanleveren van het artwork en voor het bijbehorende drukwerk. Onze medewerkers denken graag met u mee over de beste mogelijkheden. U kunt ons bereiken via:

  • Telefoon, op +31 (0) 497 64 55 25
  • Het contactformulier
  • Door direct een offerte aan te vragen

Graag tot ziens!

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

Bel mij terug!