Cd hoesjes drukken

Bij Replifact Media kunt u op snelle en professionele wijze uw CD hoesjes laten drukken. Wij zijn de grootste onafhankelijke CD- en DVD-fabriek in Nederland en helpen u graag met het ontwerp van uw CD hoesjes.

CD hoesjes drukken bij Replifact Media

Met meer dan 15 jaar ervaring is Replifact Media een gerenommeerde onderneming in de industrie van CD- en DVD-replicatie. Wilt u CD hoesjes laten drukken? Dan bieden wij daar diverse mogelijkheden voor. We werken nauw samen met professionele drukkerijen die beschikken over een uitgebreid machinepark waarvan wij gebruik kunnen maken. Ook kunnen we verschillende speciale bewerkingen uitvoeren, zoals embossing, spotlakken, foliedrukken, en matte of UV glanslak finish van het drukwerk.. Elke bewerking heeft een eigen uitstraling, geen methode is beter dan de andere; wij adviseren u graag welke finish het beste bij uw wensen past. De mogelijkheden van het laten maken van CD hoesjes variëren verder van eenvoudige kartonnen hoesjes tot digipacks met kunststof trays in 6-luik uitvoering: alles is mogelijk. Bovendien wordt alles bij ons ‘in huis’ verpakt, waardoor wij u snelle levertijden en kwaliteit kunnen garanderen.

Neem contact op voor meer informatie

Bij Replifact Media kunt u niet alleen CD hoesjes laten drukken, maar ook voor DVD- en Vinylhoezen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden om CD hoesjes te laten drukken? Bel dan naar telefoonnummer +31 (0) 497 64 55 25 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen graag de tijd om u te adviseren.

Gerelateerde pagina’s:

Vinyl perserijLP persenCD hoes makenLP makenVinyl drukken |

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

 

Bel mij terug!