Cd hoes maken

Replifact Media helpt u graag een professionele CD hoes te maken. Met onze kwalitatieve bedrukkingsmethodes én eigen verpakkingsmachinepark, garanderen wij u een betrouwbare snelle levering en een écht kwaliteitsproduct.

CD hoes op maat laten maken

Wilt u een bijzondere CD hoes geheel op maat laten maken? Ook dat kan bij Replifact Media! Wij beschikken over verschillende kwalitatief hoogwaardige karton en papiersoorten, die we full-color offset bedrukken. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij u welke hoes zich het beste leent om uw CD in te verpakken. Tevens beschikken wij ook over een flexibele en vakkundige handverpakkingsafdeling, die een brede variëteit aan verpakkingen snel en efficiënt verpakt. Bij het laten maken van een CD hoes, kunt u kiezen voor een eenvoudig kartonnen CD hoesje, maar bijvoorbeeld ook voor een 12 pagina tellende digipak of een complete collectors box met CD’s, LP’s en boeken erbij. Alles kan ‘in huis’ verwerkt worden.

Contact opnemen

Als u een CD hoes wilt laten maken, zijn wij u graag behulpzaam met de templates, praktische tips en ondersteuning bij het kiezen van de best passende verpakkingen en materialen. U kunt daarvoor eenvoudig contact opnemen met ons bedrijfsbureau, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

 

Bel mij terug!