CD Bedrukken bij CD-drukkerij Replifact
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

CD bedrukken

Laat jouw CD bedrukken door Replifact

Een CD bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om kleine of grote oplagen, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Ideaal voor muzikanten, bedrijven en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve service voor het bedrukken van CD’s met eigen ontwerp.

CD drukken bij Replifact: de voordelen

Bij het maken van een CD hoort natuurlijk een mooie bedrukking op de CD. Waarom kiezen voor CD-bedrukking bij Replifact? We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

 • Diverse druktechnieken
  Bij ons heb je de keuze uit drie verschillende druktechnieken. Elke methode heeft zijn eigen voordelen. Je kiest bij ons uit zeefdrukken, offsetdruk en digitale print.
 • Persoonlijke aanpak
  Met al meer dan 20 jaar ervaring en onze eigen CD-perserij en -drukkerij, zorgen wij voor een optimaal resultaat. Wij adviseren je graag over de beste aanpak en de meest geschikte technieken voor jouw project.
 • Alles onder één dak
  Van het persen of dupliceren van CD’s tot verschillende bedrukkingsmogelijkheden tot een uitgebreid aanbod aan CD-verpakkingen, bij Replifact nemen we het hele traject uit handen.

Laat je bij ons jouw CD bedrukken? Uiteraard zijn onze bedrukkingen van de hoogste kwaliteit met levendige kleuren en duidelijke details. Zo heeft jouw CD een professionele uitstraling, die een blijvende indruk achterlaat.

Bedrukken CD: de 3 mogelijkheden

Doordat wij drie verschillende druktechnieken bieden, zit er altijd wel een methode bij die perfect past bij jouw visie en wensen. Elke methode heeft een eigen uitstraling, de keuze is dus geheel afhankelijk van de gewenste look en feel. Wij bieden de volgende drie druktechnieken:

 1. Zeefdrukken
  Een CD bedrukken kan ten eerste met de zeefdruktechniek met pantone kleuren. Jouw ontwerp zetten we om in lithofilms. Deze worden bewerkt om drukklare schermen te creëren. Voor elke kleur gebruiken we een apart scherm. Vervolgens worden de verschillende schermen nauwkeurig gepositioneerd, zodat we na meerdere drukrondes een perfecte afbeelding hebben gedrukt op de CD.
 2. Offsetdruk
  Ook heb je de optie om jouw CD te laten bedrukken met offsetdruk. Offsetdruk is bijzonder geschikt voor full-colour afbeeldingen die worden gemaakt met de vier CMYK kleuren. We zetten jouw ontwerp om in lithofilms, waarna we deze gebruiken om een drukklare offsetplaat te maken. Een offsetplaat is een aluminium plaat met siliconen coating die wordt belicht om de labelopdruk te maken.
 3. Digitale print
  Laat je minder dan 300 CD’s bedrukken? Dan raden we digitale print aan. Vanuit een digitaal bestand bedrukken we de CD’s. Prepress, offsetplaten of andere voorbereidingen zijn hierbij niet nodig. In de meeste gevallen brengen we door middel van zeefdruk eerst een witte basislaag aan op de CD’s. Daarna wordt het ontwerp op de CD geprint. Deze optie is vooral geschikt voor kleinere oplages.

Welke methode past bij jouw ontwerp?

Niet helemaal zeker welke methode het beste bij jouw ontwerp past? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee! Ons team is gespecialiseerd in het bedrukken van CD’s, maar uiteraard staan we ook voor je klaar voor het persen van jouw CD’s in onze CD-perserij en verzorgen we graag de verpakking van jouw CD. We gaan graag met je in gesprek om je ideeën met je te bespreken en helpen je graag met het realiseren ervan.

Jouw CD bedrukken? Neem contact met ons op!

Jouw CD bedrukken begint bij Replifact! Neem contact met ons op voor meer informatie of om jouw project te starten. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en voorzien je graag van een offerte op maat. Stuur ons een bericht of bel ons op 0497 64 55 25. Weet je al precies wat je wil? Vraag hieronder dan vrijblijvend een offerte aan.