Cd dupliceren

Replifact Media is dé plek om uw CD te dupliceren, in oplages vanaf 10 tot 300 stuks. We dupliceren uw muziek, data of beeldmateriaal op professionele recordable discs (zowel CD-R als DVD-R). Wij zijn de grootste onafhankelijke DVD- en CD-fabriek in Nederland en helpen u graag!

CD dupliceren, bedrukken én verpakken?

Replifact Media is een complete partner in CD duplicatie. Na het dupliceren van de CD’s, kunnen we deze vervolgens ook geheel naar wens voor u bedrukken en verpakken. Afhankelijk van de gewenste opdruk, wordt er gekozen voor een bedrukkingsmethode die daar het beste bij past. De mogelijkheden zijn: zeefdruk, offsetdruk of digitale print. Wanneer u een kleinere oplage CD’s wenst te dupliceren, wordt er veelal gekozen voor de digitale printtechniek. Optioneel kunnen de gedupliceerde CD’s voorzien worden van een finish van blanke lak, ter bescherming van de opdruk. Met een eigen verpakkingsmachinepark is Replifact in staat uw gedupliceerde media snel en kwalitatief te verpakken. Er kan in hoofdlijnen worden gekozen voor kunststof verpakkingen, kartonnen verpakkingen en verpakkingen op maat. Ook met kleine oplagen is het vanzelfsprekend mogelijk om uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk te kiezen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij Replifact Media kunt u niet alleen terecht om een CD te dupliceren, maar bent u tevens op de juiste plek voor:

  • DVD’s dupliceren en persen;
  • Persen van CD’s (op basis van een glassmaster);
  • Produceren van USB sticks;

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bel dan naar telefoonnummer +31 (0) 497 64 55 25 of vul het contactformulier in om direct een offerte aan te vragen. We informeren u graag over onze mogelijkheden.

R

Rerenommeerd

Replifact Media is een gerenommeerde onderneming.
R

Onafhankelijk

Replifact Media is Nederlands grootste onafhankelijke dvd & cd fabriek.
R

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in de CD en DVD replicatie industrie.

Vragen over een product?

 

Bel mij terug!