“Energieke, eerlijke en spontane folkmuziek van Nederlandse bodem” en Replifact heeft ook deze CD van Scrum mogen maken!

Altijd weer leuk om voor de heren van Scrum te werken, niet alleen omdat het sympathieke gasten zijn, maar ook omdat het artwork dat ze aanleveren altijd “net weer even anders dan anders is”. Zo hebben we bij hun eerdere album “Killing Time” een rechthoekig venster uit de front van de Digipack gestanst, zodat een echt “doorkijkje” ontstond.

Voor het nieuwe album – dat ook weer in een 6p Digipack uitkomt met een transparante tray voor de CD en een sleeve voor het bijbehorende boekje- hebben ze een mooi eikenhouten Single Malt whiskyvat gekozen als print op de CD.

Voor zo´n opdruk op de disc maken we gebruik van offsetbedrukking in CMYK kleuren op een witte volvlak ondergrond die we eerst via zeefdruk op de CD aanbrengen.
Fijn dat we hier bij Replifact Media B.V. in Bladel ook een compleet machinepark hebben staan met zeefdrukmachines én offset bedrukkingslijnen, zodat we het complete productieproces vanaf glassmastering tot en met bedrukking van de CD´s en het verpakken in huis kunnen doen.

Ons advies: ga beslist eens luisteren naar Scrum en koop die CD!! Single Malt Folk bevat 12 geweldige songs, waaronder de singles Hold My Hand, High Hopes, en een bonustrack.