Zondag 18 februari was de release van het nieuwe album “Still Waters/Savage Waves” van de sympathieke muzikale alleskunner PennyLeen Krebbers in Luxor Live, Arnhem. Jammer als je daar niet bij was, want dan heb je echt een heel bijzonder optreden gemist! Lees de recensies er maar op na, alleen maar lovende woorden over het optreden én over het album:
“PennyLeen bewijst met dit album, dat zij een zeer veelzijdige zangeres is en dat zij tot de top van de Nederlandse pop/rock hoort.”. Peter Marinus, Bluesmagazine, februari 2018.
“Naar analogie van de plaattitel kan ze vocaal zowel subtiel fluisteren als ongemeen fel uithalen. Dit album zou wel een heel hoge ogen kunnen gaan gooien.”. Marcel Haerkens, Jazzism, februari 2018 ****

Maar liefst drie jaar heeft PennyLeen aan het album gewerkt. We kunnen ons best voorstellen dat het erg spannend voor haar was toen ze de audio en het artwork bij ons in Bladel achterliet zodat wij de CD konden gaan persen en het mooie drieluik (6p digipack) met bijbehorend boekje konden gaan drukken.

Perfectionistisch als PennyLeen is waren alle bronmaterialen voor de productie tot in detail uitgewerkt, en wist ze precies wat ze wilde. Dat was dus prettig samenwerken! De digipack heeft een transparante kunststof tray op het middenpaneel en rechts een sleeve waar het 20 pagina´s tellende boekje in zijn geheel vanaf de zijkant wordt ingeschoven. Bij dit mooie artwork is gekozen voor een bijpassende matlak finish.

Voor ons team hier bij Replifact Media B.V. was het vooral spannend toen PennyLeen de CD albums in Bladel kwam ophalen; wij vonden het een geslaagde productie, maar zou zij ook tevreden zijn over het eindresultaat?

Nieuwsgierig naar dit geweldige album? Het is uitgebracht bij Kroese Records, dus haast je naar de winkel, ga naar een live optreden van PennyLeen (www.pennyleen.nl) of bestel de CD in een van de online stores! Ons favoriete nummer is het duet met Mark Lennon van Venice, “Help me”.

Beste PennyLeen, hartelijk dank dat we dit album voor je mochten maken!
PS. De eerste persing van album “Still Waters/Savage Waves” is vast enorm snel uitverkocht, dus doe op tijd je bestelling voor een her-persing, want voor dit type drukwerk hebben we 8 tot 10 werkdagen levertijd 😉