Deze week leveren we alweer de tweede druk uit van de bijzondere orgelproductie “Bert Matter – Improvisaties”.

Ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van Bert Matter nam Okke Dijkhuizen van DOCU Muziekproductie het initiatief om een improvisatie-CD van de Zutphense organist uit te brengen.

Matter bespeelt op de CD orgels in Arnhem (Eusebiuskerk), Dordrecht (Grote Kerk), Nijmegen (Stevenskerk) en Zutphen (Walburgiskerk). Het betreft historische opnamen uit de archieven van de KRO en de EO.

Wanneer we een CD in een kartonnen digipack, digifile of digisleeve mogen verpakken gaan de meeste uitgevers, muzikanten en vormgevers uit van een tweeluik of een drieluik. Voor deze uitgave is gekozen voor een vierluik: De CD is verpakt in een 8p digipack met 1 transparante tray. Dat is uiteraard een wat duurdere uitvoering, maar geeft het CD album wel een luxe uitstraling.

Bij deze digipack is gekozen voor de CD-tray op het derde paneel, maar je kunt uiteraard ook voor plaatsing op een ander paneel kiezen. Dan wordt de digipack vaak wel net weer iets anders gevouwen. Daarom het advies om altijd vooraf even met ons te overleggen. We sturen je dan de werktekening voor de gekozen verpakking met alle afmetingen en specificaties, dat werkt een stuk prettiger voor je vormgever en voorkomt nare verrassingen na afloop.

Service van Replifact Media: Voor we een kartonnen verpakking drukken sturen we altijd een digitale proef voor een laatste controle.