Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

T: +31(0) 497 64 55 25
E: info@replifact.nl

The Complete Jan Akkerman

26 CD's in speciale verzamelbox

Opdrachtgever: Red Bullet, eerste release 2018, (laatste bijbestelling maart 2020)

We hebben bij Replifact veel ervaring met CD-verzamelboxen voor de meest uiteenlopende muziekgenres en vele verschillende constructies en maatvoeringen.

Voor de Jan Akkerman box is gekozen voor een massief kartonnen box met daaraan vast een zogenaamde ‘clamshell’ deksel. Hierdoor kan je de CD’s makkelijk vanaf de geopende zijkant uit de box halen.
Het mooi opgemaakte artwork met de krasvaste mat laminaat finish, geven de box een luxe uitstraling.
Meestal heeft dit type box een onbedrukte witte binnenzijde, maar voor de Jan Akkerman box hebben we een mat zwart uitgevoerde binnenzijde geadviseerd, zodat het artwork nog mooier tot zijn recht komt.

In de box hebben we 24 CD’s verpakt in wallets; 2 CD’s in een gatefold; plus een mooi 64 pagina’s tellend boekje met beschrijving van alle 26 CD’s.

Al meer dan 50 jaar is Jan Akkerman één van de grootste en meest gerespecteerde gitaristen van Nederland. Het was dan ook een hele eer dat Willem van Kooten ons in 2018 vroeg deze bijzondere oeuvre box voor Red Bullet te produceren. Red Bullet bedankt dat we dit prachtig eerbetoon aan deze bijzondere artiest voor jullie mogen maken!