Het aanleveren van de audio of video

Nadat de audio door u goed gecontroleerd is (denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgorde van de tracks, het nummervolume, de pauze tussen de nummers, de CD-tekst, etc.) Kunt u het bronmateriaal/master voor een CD of DVD productie bij Replifact Media BV op twee manieren aanleveren.

Digitaal

Uploaden op onze FTP server als DDP image. De gegevens voor het uploaden zijn: ftp.replifact.nl
login: gast
Wachtwoord: gast

Om de FTP server te benaderen is het noodzakelijk dat er gebruik gemaakt wordt van een FTP programma (Bv. Filezilla, Cuteftp etc).

Onze FTP server is i.v.m. privacy en commerciĆ«le belangen van onze klanten afgeschermd, zodat je als gast niet kunt zien welke titels op de server klaarstaan voor productie. Dat heeft helaas als consequentie dat je als gast ook je eigen files niet kunt zien c.q. niet kunt controleren of ze volledig zijn geĆ¼pload.

Daarom het vriendelijke verzoek om ons een seintje te geven op het moment dat het uploaden is voltooid, dan controleren wij of de bestanden volledig en intact op de server staan.

Fysiek

CD/bronmateriaal als compleet bestand op een CD-R/DVD-R (geen re-writable) branden en per post sturen naar:

Replifact Media BV.
t.av. Het bedrijfsbureau
Ambachtsweg 10
5531 AC Bladel

Mocht je de data op een andere manier aan willen leveren, neem dan even contact op via e-mail: info@replifact.nl of telefoon: +31 (0)497-645525